Home » Over mij

RUST IN  JE HOOFD MET CREATIVITEIT

 

Sinds 2000 was ik in dienst als onderwijzeres in de lokale lagere school. Ik ging samenwonen en al snel kwam onze zoon eraan. Mijn leven werd ineens heel wat drukker en intenser. Ik had een grote verantwoordelijkheid zowel thuis als op het werk. Vaak had ik het gevoel geleefd te worden. Daarbij kwam nog het feit dat ik hooggevoelig ben en meer tijd nodig heb om prikkels te verwerken dan anderen. 

In 2006 kwam onze dochter er ook nog bij en het gezin was compleet. We bouwden ons eigen huisje en ik genoot van het creëren. De tijden dat ik thuis was in moederschapsverlof was ik rustiger en kon ik echt genieten van het mama zijn. Mijn creativiteit werd weer aangewakkerd en ik kon uren bezig zijn met knutselen. Maar natuurlijk mooie liedjes duren niet lang in september moest ik weer aan de slag.

In 2008 was het me echt teveel, ik was uitgeblust, leeggezogen en helemaal zonder energie. Ik kon zelfs mijn bed niet uit. Ik was op. BURN OUT. En het heeft meer dan een jaar geduurd eer ik daar bovenop was. Creativiteit bood weer de oplossing! Het maakte mijn hoofd leeg en bracht me tot rust. Ik kwam weer helemaal tot mezelf. Ik besloot om voor mezelf te kiezen en mijn dromen waar te maken. Een eigen hobbywinkeltje met leuke workshops, want dat was er nog niet in de buurt.

Mensen helpen om weer tot rust te komen in hoofd, helpen hun creativiteit weer aan te wakkeren dat was mijn doel.

In nu in 2018 gaf ik mijn ontslag in het onderwijs en leef ik mijn droom als zelfstandige uitbaatster van Happy Hobby.

Mensen terug gelukkig, happy maken, dat is mijn missie, dat zet me in beweging.

Daarnaast heb ik ook een coachingspraktijk voor hooggevoelige vrouwen en kinderen. Als daar meer info over wenst, klik dan hier.

 

 

Als je me zou kennen , zou je weten dat:

* kaarten maken met inkt en stempels mijn voorkeur genieten.

* mijn stijl vooral “less is more” en vintage is.

* ik graag Rummikub speel en liefst van al nog win ook.

* dat je me altijd kan vinden voor een ijsje bij Boonen of de Potter.

* ik ook kleurcoach en HSP-coach ben.

* ik graag kleurrijk eet.