Home » Coaching

Je bent hooggevoelig en dat is helemaal geen probleem.

Alleen weet je het nu even allemaal niet meer. Je wil graag gelukkig zijn, maar ziet op dit moment mee nadelen als voordelen aan die hoogsensitiviteit. Het voelt voor je aan als een last in plaats van een "geschenk". Je bent op zoek naar een manier om je overprikkeling de baas te kunnen. Je wil je energiek en fit voelen. Die overvolle agenda, want je hebt te veel "ja" gezegd tegen een ander. Tegenover elke "ja" voor een ander zou een "ja" voor jezelf moeten staan. Is het niet tijd om komaf te maken met het laten profiteren van jouw goedheid? Is het niet eens tijd om lief voor jezelf te zijn?

Herken je je hierin?

  • Je weet je geen raad meer met je emoties, omdat je spons bent voor de gevoelens rondom jou en de anderen?
  • Je humeur kan ineens helemaal omslaan omdat je last hebt van veel prikkels.
  • Je bent moe en futloos, omdat je te veel in je hoofd leeft , zelfs 's nachts piekeren hoort erbij.
  • Je hebt het moeilijk met je grenzen aan te geven, waardoor anderen van je profiteren.
  • Je hebt moeite om alles gedaan te krijgen, omdat je veel voor anderen doet en te weinig voor jezelf.

Hoe lang kan deze situatie nog duren? Hoe lang hou jij het nog vol? Hoeveel signalen moet je lichaam nog geven voor dat je tot actie overgaat? Wacht je af tot je een burn-out hebt? Laat je het afsteven op een zware depressie?

Wil je echt gelukkig zijn of wil je je leven laten bepalen door "men" en "de anderen"?

Of ben je toe aan een verandering? Als je doet wat je altijd deed, zal er nooit iets veranderen!

 

Mijn aanbod

Mijn aanbod is heel gevarieerd en is gericht op hooggevoelige vrouwen. Het aanbod dat ik bied is iets dat ik uit mijn hart breng. Als het me niet eigen is , voelt het niet goed. Dus kies ik bewust dingen uit, omdat ik er zelf happy van word, zodat ik mijn enthousiasme op jullie kan laten uitspelen.
Binnen mijn aanbod zal je workshops vinden, maar ook online challenges of coachingprogramma's. Voor ieder wat wils. Maar allemaal met hetzelfde doel: "Zorgen dat jullie weer zelf de regie in handen kunnen nemen. Word jouw hooggevoeligheid de baas!"