Home » Aanbod

Aanbod

Ben je een hoogsensitieve mama (hsp)? Dan zul je je zeker grotendeels herkennen in onderstaande.

Je hebt precies door hoe een ander zich voelt. Je houdt dan ook, als vanzelfsprekend, rekening met die ander. Maar sta je wel goed stil bij wat jij nu zelf voelt? Gaat het niet vaak ten koste van jezelf?

Heb je geleerd om je gevoelens functioneel te uiten? Of heb je juist manieren aangeleerd om je gevoelens weg te drukken?

Heb je vaak het idee dat je je voor meer dan 100% moet geven? Zowel zakelijk als privé? Hoeveel ballen houd je in de lucht?

Vaker een moe en futloos, gevoeliger voor een burn-out, sneller last van lichamelijke kwaaltjes. Is het wel zo handig om hooggevoelig te zijn?

WEET DAT:  Hoogsensitieve mensen zijn namelijk van onschatbare waarde. Zij kunnen inspireren en authentiek leiden als geen ander!

Grote inspirators door de eeuwen heen bewijzen dit. Einstein, Deepak Chopra, Steven Spielberg, de Dalai Lama, Princess Diana, de lijst is oneindig. Zij hebben hun gevoeligheid omarmd als kracht.

Je herkent je als hsp-er vast in de meeste van de volgende eigenschappen:

–  je kunt je goed kunnen inleven in mensen en situaties

–  je bent gevoelig voor sfeer en draagt daarom ook graag bij aan een goede sfeer

– je bent conflict mijdend of een conflict ijlt bij jou lang na. Daarom heeft een compromis voor jou de voorkeur

– je bent gevoelig en open voor de mening van anderen

– je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

– je ontvangt en geeft graag positieve feedback

– je pikt kleine signalen vlug op

 

Mooie eigenschappen. Maar hoe zet je dit alles in, op een manier die ook voor jou het meeste oplevert en niet alleen voor je omgeving?

Als coach ben ik gespecialiseerd en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en samen kijken we hoe je dit kunt doen. Met als doel dat jij lekker in je vel zit en goed kan functioneren. Met een balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning, tussen gevoel en ratio en tussen jou en je omgeving.

We gaan op zoek naar wat bij jou past, wat goed voelt. Hierbij help ik je niet alleen op een rationele manier, maar we luisteren samen ook naar jouw gevoel, je intuïtie, je lichaam en je onderbewustzijn.